top of page

Betrouw op het vakmanschap van Haelewijn John & Zonen voor al uw stucwerk

Wil je een woning renoveren? Met het stucwerk vanHaelewijn John & Zonen krijgt je huis of appartement een flinke opfrisbeurt en zien de kamers er terug als nieuw uit. Het voordeel van het bepleisteren van muren en plafonds? Het oogt niet alleen mooi, maar geeft ook extra stevigheid aan je bouwstructuur.

Het geluid in de kamers krijgt een betere akoestiek en ook de brandveiligheid wordt verbeterd. Als je met vochtproblemen zit, dan kan dat meteen verholpen worden door het professioneel behandelen van de muren.

Voor welke diensten kan je bij ons terecht?

Haelewijn John & Zonen uit Kortemark voert alle plakwerken uit tijdens renovatiewerken en nieuwbouwprojecten. Neem contact op voor een gratis offerte en advies op maat!

Een optimaal resultaat dankzij het tweelagensysteem

De kwaliteit van het stucwerk zie je meteen, doordat muren en plafonds perfect recht en vlak afgewerkt zijn. Hoe we dat doen? Ons team kiest ervoor om te werken met een tweelagensysteem, waarbij een natuurproduct voor een perfecte onderlaag zorgt.

Hierdoor zullen de schilderwerken niet alleen vlot uitgevoerd kunnen worden, maar zullen er ook geen vlekken ontstaan. Neem contact op voor extra informatie!

Extra bescherming van grote muren via kalkpleister en cementwerken

Heb je grotere oppervlaktes in je woning en zijn er oneffenheden in de oude muur? Om dit op te lossen, kiezen we de juiste samenstelling van kalkpleister om de muren te beplakken. Zo werken we bijvoorbeeld met pleister van gebluste kalk. Dat materiaal heeft ook een antibacteriële en schimmelwerende werking. Bij oneffen muren brengen we eerst een dunne laag cement aan, zodat de muur extra beschermd is.

Verlaagd btw-tarief van 6% voor renovaties

Is je woning ouder dan 10 jaar en is het je privéwoning? Dan kan je genieten van een verlaagd btw-tarief van 6% voor al je stucwerken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

bottom of page